Persoane interesate

joi, 13 aprilie 2017

        Mercedes-Benz GLE 500 e Hybrid.

foto Mercedes-Benz GLE 500 e Hybrid.
Fiţi unul dintre primii care fac din noul tip de plăcere a conducerii o a doua natură: noul GLE 500 e 4MATIC este primul SUV cu un sistem de propulsie PLUG-IN HYBRID de la Mercedes-Benz. Acest autovehicul combină conducerea revoluţionară în modul electric cu conceptul de autovehicul cu abilităţi de deplasare pe teren accidentat, rezultând noul GLE.
foto Mercedes-Benz GLE 500 e Hybrid.
Datorită puterii de 85 de kilowaţi a bateriei litiu-ion montate, noul GLE 500 e 4MATIC poate parcurge până la 30 de kilometri doar în modul electric. În acest mod, poate atinge o viteză maximă de 120 km/h, cu emisii de CO2 la nivel local de 0 g/km.
foto Mercedes-Benz GLE 500 e Hybrid.
Combinaţia dintre un motor electric şi unul pe benzină vă permite, ca şofer, să experimentaţi o dimensiune complet nouă a conducerii. GLE 500 e 4MATIC, cu funcţiile sale inovatoare, vă va schimba toate prejudecăţile despre electromobilitate.

De exemplu, pedala de acceleraţie cu caracteristici haptice, favorizează o conducere anticipativă: o pulsaţie a pedalei vă avertizează, de exemplu, că viteza actuală este suficientă pentru a ajunge din urmă un autovehicul din faţă care se deplasează mai încet.

Aşa-numita recuperare utilizează energia cinetică de la decelerare: energia obţinută prin acest proces este depozitată şi ajută la creşterea autonomiei în modul electric.

Iar funcţia de amplificare, de exemplu, facilitează depăşirea. Motorul pe benzină V6 este suplimentat pentru o scurtă perioadă de timp de motorul electric, iar puterea suplimentară sporeşte propulsia modelului GLE 500 e 4MATIC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu