Persoane interesate

joi, 13 aprilie 2017

Fă bani cu Instagram !!!

Dacă eşti activ pe Instagram şi ai mulţi urmăritori, ai oportunitatea de a obţine sponzorizări sau de a distribui link-uri afiliate pentru a-ţi monetiza munca dificilă de a distribui imagini – mai ales dacă ai un subiect anume pe care îl acoperi afişând imagini sau dacă vorbești despre acesta pe profilul tău.
Deoarece deja te-ai asigurat că există oameni interesaţi de subiectul despre care scrii, acesta este un grup țintă direct pentru companie, exact ca în cazul podcasturilor. Ia legătura cu compania care are legătură cu pozele şi interesele tale şi oferă-le o idee despre ceea ce poţi face pentru a le promova produsul şi de oportunitatea lor de a face bani. Nu uita să semnezi un contract scris pentru a nu fi plătit mai puţin pentru munca ta.
Atunci când postezi un produs sponsorizat, asigură-te că adaugi ceva original de la tine, astfel urmăritorii tăi se vor putea identifica cu postarea ta, iar tu nu vei ajunge doar un mediu de publicitate.
Dacă postezi link-uri afiliate, iar unul dintre urmăritorii tăi dă click pe link şi cumpără un produs, poţi câştiga bani din asta. Trebuie doar să fii puţin atent, ca profilul tău de Instagram să nu ajungă doar o modalitate de a face bani.
Ai de asemenea şi opţiunea de a-ţi vinde pozele altora, fie înfiinţându-ţi propriul magazin, fie vânzându-le că fotografii stock sau înscriindu-te pe portaluri care vând, printează şi îţi împachetează pozele. Spre exemplu, poţi folosi Twenty20.com, unde vei primi între 20% şi 80% din câştiguri.
Aminteşte-ţi că nu trebuie să te mulţumeşti doar cu camera de pe telefon – poţi folosi cu uşurinţă o cameră profesională DSLR, spre exemplu, pentru a obţine poze mai bune – fotografia trebuie însă să treacă prin telefonul tău pentru a o putea posta pe Instagram, iar aici poţi folosi servicii gratuite cum ar fi Dropbox sau SkyDrive.
Dacă ai mulţi urmăritori, poţi câștiga bani online, chiar foarte mulți – şi nu uita faptul că dacă ai un website sau un blog sau dacă vinzi tu însuţi un produs, să îţi completezi profilul cu link-ul şi postările tale pentru a putea direcţiona oamenii acolo, câştigând astfel mai mulţi bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu